Θέλετε να λάβετε μέρος στα γυρίσματα «Η ΦΟΝΙΣΣΑ» του Αλ. Παπαδιαμάντη? Casting call στο πλαίσιο γυρισμάτων ταινίας στα Μουντανίστικα Λακωνίας

H εταιρεία VIEW MASTER FILMS αναζητά βοηθητικούς ηθοποιούς – άνδρες και γυναίκες - ερμηνευτικής ηλικίας από 18 εως 85 χρονών, ιδανικά με καστανά και σκουρόχρωμα μαλλιά. Επίσης, αναζητά αγόρια και κορίτσια ερμηνευτικής ηλικίας 6-12 χρονών.

Η ταινία στην οποία θα λάβουν μέρος είναι «Η ΦΟΝΙΣΣΑ» του Αλ. Παπαδιαμάντη σε σκηνοθεσία Εύας Νάθενα με πρωταγωνιστές την Κ. Καραμπέτη, Μ. Πρωτόπαππα και πλήθος άλλων ηθοποιών. Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν κυρίως στα Μουντανίστικα Λακωνίας αλλα και στην ευρύτερη περιοχή.

Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν από 10/11 έως 23/11. Οι βοηθητικοί ηθοποιοί θα πρέπει να είναι διαθέσιμοι περισσότερες από μία μέρες στο διάστημα των παραπάνω ημερομηνιών, αλλά είναι ευπρόσδεκτοι και όλοι οι ενδιαφερόμενοι με διαθεσιμότητα μίας μόνο μέρας.

Όποιος ενδιαφέρεται να πάρει μέρος και να γνωρίσει την εμπειρία ενός κινηματογραφικού γυρίσματος από κοντά, θα πρέπει να καλέσει την υπεύθυνη βοηθητικών ηθοποιών Αγγελική Βαϊρακταράκη στο 6976 056068.

Για τις ανάγκες μεταφοράς των βοηθητικών ηθοποιών στο χωριό των Μουντανίστικών, θα υπάρχει μέριμνα από την παραγωγή, καθώς και κάλυψη της διατροφής κατά την ημέρα του γυρίσματος. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.