Π.ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ:Ευχαριστώ όλους τους συμπολίτες μας, που εμπιστεύτηκαν την παράταξή μας

Στις Περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, μια ομάδα αξιόλογων ανθρώπων ενώσαμε δυνάμεις και δώσαμε μια δύσκολη μάχη, κάτω από αντίξοες συνθήκες και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, με τον Μανώλη Μάκαρη και την παράταξη «ΠΡΩΤΑ Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ». Θα ήθελα να εκφράσω προς όλους σας ένα βαθύ, από καρδιάς ευχαριστώ, για την στήριξή σας στις Εκλογές αυτές, τόσο στην παράταξή μας, όσο και στο πρόσωπό μου.

Ευχαριστώ όλους τους συμπολίτες μας, που εμπιστεύτηκαν την παράταξή μας, μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες και της έδωσαν βήμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Ευχαριστώ τις φίλες και τους φίλους, από όλα τα μέρη της Λακωνίας, που εμπιστεύθηκαν το πρόσωπό μου και για μια ακόμη φορά με στήριξαν με την ψήφο τους.

Θέλω να αναφερθώ ιδιαίτερα και να ευχαριστήσω θερμά τους συμπολίτες μου των Νιάτων και των Μολάων, που από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν την υποψηφιότητά μου ξεπερνώντας τις πολιτικές ιδεολογίες και τις κομματικές διαφορές, αναγνωρίζοντας το ήθος και την προσφορά μου όλα αυτά τα χρόνια, στηρίζοντάς με και αποδεικνύοντάς το στην πράξη.

Όλοι εσείς που στηρίξατε την παράταξή μας, μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για την Πελοπόννησο που μας αξίζει.

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι. Με γνωρίζετε πλέον και γιαυτό  να είστε σίγουροι ότι θα είμαι πάντα παρούσα στην καθημερινότητα αλλά και σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει, για την Λακωνία που οραματιζόμαστε, για την Λακωνία που αγαπάμε και μας αξίζει.

10/10/2023

Σας ευχαριστώ.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ  ΧΡ.  ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.