Γιώργος Χριστάκης: Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους 3500 Λάκωνες συμπολίτες μας που στήριξαν

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους 3500 Λάκωνες συμπολίτες μας που στήριξαν την παράταξη "ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΖΩΗΣ" & τους 8 αξιόλογους υποψήφιους-ες .

Δυστυχώς δεν ήταν αρκετό για λίγες ψήφους να εκλέξουμε έδρα στο Περιφερειακό συμβούλιο.
 
Αν και η δημιουργία της παράταξης καθυστέρησε σημαντικά για διάφορους λόγους
 (ιδρυθηκε στις 9/8/2023), 
Αν και επώνυμα στελέχη του χώρου μας τόσο τοπικά όσο και περιφερειακά δε στήριξαν αυτή τη προσπάθεια,
Αν και στην βραχεία προεκλογική περίοδο , κάποιοι με διασπαστικες τακτικές επιχείρησαν να προβοκαρουν αυτή την προσπάθεια,
Χάρη στην αποφαστικότητα και επιμονή του επικεφαλής μας Κουτσούλη Δημήτρη καθώς και στην μεγάλη προσπάθεια των υποψήφιων περιφερειακων συμβούλων μας , αντέξαμε μεταξύ δύο ισχυρών παρατάξεων & ο συνδυασμός "ΑΦΕΤΗΡΊΑ ΖΩΗΣ" ήρθε 3ος στη Π/Ε Λακωνίας.
 
Απέναντι σε μακροβιότερους πολιτικούς συνδυασμούς, με ισχυρές αναφορές & σχέσεις στην κοινωνία της Πελοποννήσου, το αποτέλεσμα για το ΠΑΣΟΚ ειναι ελπιδοφόρο και ενθαρρυντικό.
 
Απαισιόδοξο και τροφή για σκέψη είναι η Αποχή που σταθερά συνεχίζει απο τις προτελευταίες εκλογές να αγγίζει το 60% .
Απαισιόδοξο και τροφή για σκέψη είναι οι παραγοντισμοι και οι παλαιοκομματικές τακτικές κάποιων που προσπαθούν να διαμορφώσουν συνθήκες στην Α'βαθμια & Β' θμια Αυτοδιοίκηση,
Απαισιόδοξο και τροφή για σκέψη είναι η απουσία πολιτικών θέσεων , προγράμματος και στόχευσης εκ μέρους πολλών συνδυασμών σε Α' & Β' βαθμό με αποτέλεσμα να πρυτανευουν η συνθηματολογια , ο λαϊκισμός και οι πελατειακές σχέσεις. 
 
Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου 27.000 συμπολίτες μας ζητησαν να αγωνιστούμε, πρώτον για την πολιτικοποιήση της αυτοδιοίκησης και δεύτερον για την δίκαιη ανάπτυξη του τόπου στον οποίο ζούμε και εργαζόμαστε. 
 
Ο αγώνας για την Περιφερειακή ανάπτυξη, την Αποκέντρωση, την άρση των ανισοτήτων, της ισοπολιτείας, του σεβασμού και της ανάδειξης της πολυπολιτισμικότητας, της αξιοποίησης του Αγροτικού πλούτου , την ανάδειξη του πολιτισμικου μας πλεονεκτήματος , της Διαφάνειας και της Λογοδοσίας συνεχίζεται με πρόγραμμα και στόχευση.
 
Μη ξεχνάτε ότι αν τα κριτήρια με τα οποία ψηφίζουμε δεν είναι πολιτικά, μην αναμένετε ολα τα παραπανω να γίνουν πραξη στο τοπο μας.
 
Συγχαρητήρια σε όλους τους εκλεγμένους Δημάρχους του νομού μας , τους δημοτικούς & περιφερειακους συμβούλους και τους προέδρους των Τ.Κ. με την ευχή να ασκήσουν μια παραγωγική και γόνιμη 5ετια .
 
Τη Κυριακή, αξιολογούμε , συμμετέχουμε , 
ψηφίζουμε, σε όλες τις κάλπες, γιατί στο αποτέλεσμα πρέπει να είμαστε όλοι συμμέτοχοι.
 
Ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Λακωνίας 
Χριστάκης Γιώργος

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.