Erasmus Plus στην Σπάρτη με τίτλο «Training Course in Digital Skills»

Η Εταιρεία Σπαρτιατικών Σπουδών βρίσκεται στην ιδιαίτερα ευχάριστη και τιμητική θέση να ανακοινώσει την υλοποίηση του πρώτου στο είδος του εκπαιδευτικού προγράμματος Erasmus Plus στον δήμο Σπάρτης, με τίτλο «Training Course in Digital Skills», υπό την αιγίδα και τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Το πρόγραμμα θα λάβει χώρα στις κοινότητες Βαρβίτσας, Βαμβακούς και Καρυών την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου (1-7/07/2023), έχοντας ως -παράλληλο- στόχο να κατορθώσουμε να προβληθεί ο τοπικός εναλλακτικός τουρισμός που δύνανται να προσφέρουν τα διάσπαρτα με «κρυμμένους θησαυρούς» χωριά του δήμου μας.

Οι νέες και οι νέοι συμμετέχοντες από την Ελλάδα, την Αλβανία, τη Βόρεια Μακεδονία, τη Βουλγαρία, την Ιορδανία, την Ισπανία, την Ιταλία, τη Μολδαβία, την Ουγγαρία, τη Ρουμανία και την Τουρκία, θα καλλιεργήσουν τις ψηφιακές τους δεξιότητες για τη μελλοντική επαγγελματική τους ανέλιξη, θα εξερευνήσουν τις προκλήσεις της πολιτειότητας κατά την 4η Βιομηχανική Επανάσταση και θα δημιουργήσουν ένα διεθνές δίκτυο αλληλεπίδρασης και δημιουργίας με σημείο αναφοράς τη Σπάρτη.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την αμέριστη υποστήριξη του εν λόγω προγράμματος την Περιφέρεια Πελοποννήσου – Π.Ε. Λακωνίας, το Ν.Π. Πολιτισμού & Περιβάλλοντος του Δ. Σπάρτης, την ομάδα Vamvakou Revival, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βαρβίτσας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βαμβακούς, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καρυών, το Κτήμα Θεοδωρακάκου και το Sparta Spirit.

Για περισσότερες πληροφορίες και πιθανή συμμετοχή σας, παρακαλούμε να μας στείλτε μήνυμα στο spartanstudiessociety@gmail.com ή σε κάποιο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διατηρούμε (Facebook, Instagram, LinkedIn).

Ας «μιλήσουμε», λοιπόν, για το μέλλον και ας καταστήσουμε τη Σπάρτη αρωγό της εξέλιξης και ταγό της καινοτομίας.

1

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.