Δήμος Σπάρτης: Πρόσκληση συμμετοχής στη διεθνή έκθεση τουρισμού PHILOXENIA

Σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Σπάρτης θα συμμετέχει με δικό του περίπτερο στη διεθνή έκθεση τουρισμού PHILOXENIA η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη από 10 έως και 12 Νοεμβρίου 2023.

H έκθεση PHILOXENIA είναι η σημαντικότερη τουριστική έκθεση της χώρας και διοργανώνεται στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, δημιουργώντας τα τελευταία χρόνια μια νέα προοπτική για την τουριστική ανάπτυξη,  με άνοιγμα σε νέες αγορές και πλήθος σημαντικών εκδηλώσεων. Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα  https://philoxenia.helexpo.gr/.

Οι επαγγελματίες και οι φορείς του κλάδου, με έδρα το Δήμο Σπάρτης, που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στη διεθνή έκθεση τουρισμού PHILOXENIA ως φιλοξενούμενοι στο περίπτερο του Δήμου  παρακαλούνται όπως αποστείλουν συμπληρωμένη τη συνημμένη αίτηση συμμετοχής στο email: spartatourism@hotmail έως και τη Δευτέρα 30/10/2023. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

 

O ΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

 

 

 

ΠΕΤΡΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

 

 

 

     

 

 

 

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΣΤΗΝ  ΕΚΘΕΣΗ PHILOXENIA2023

 

Προς:

Δήμο Σπάρτης

Διεύθυνση Προγραμματισμού & Ανάπτυξης

Τμήμα Τουρισμού

Ευαγγελιστρίας 85-87

23 100 Σπάρτη

Τηλ. 27310-22226

Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επωνυμία Φορέα:     

 

Αντικείμενο Φορέα:

 

Ο Υπογεγραμμένος:

 

Θέση στoν Φορέα:

 

Διακριτικός Τίτλος:

 

Α.Φ.Μ.:

 

Διεύθυνση/Στοιχεία Επικοινωνίας:

 

Έδρα:

 

Δηλώνω ότι επιθυμώ να συμμετάσχω στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA, που θα πραγματοποιηθεί από 10 έως 12 Νοεμβρίου 2023, στη Θεσσαλονίκη μέσω του Δήμου Σπάρτης.

 

 

Ημερομηνία....................................

 

Ο/Η ΔΗΛΩΝ/ΟΥΣΑ

 

 

 

 

(σφραγίδα, υπογραφή)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.