Ο Βατικιώτικος Αγώνας Ζωής 2024 έρχεται στις 19/5

Το Γενικό Λύκειο Νεάπολης, το 1ο ΕΠΑΛ Βοιών, το Γυμνάσιο Νεάπολης και το Δημοτικό Σχολείο Νεάπολης σε συνεργασία με το Δήμο Μονεμβασίας, διοργανώνουν Λαϊκό Αγώνα Δρόμου 16 και 3 χιλιομέτρων, καθώς και Δυναμικό Βάδισμα 8 χιλιομέτρων, με την ονομασία «ΒΑΤΙΚΙΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ 2024», την Κυριακή 19 Μαΐου 2024.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα οργανωθούν:
– Εκδήλωση δυναμικού βαδίσματος 8 χιλιομέτρων, με ώρα εκκίνησης 9:00.
– Λαϊκός αγώνας δρόμου 16 χιλιομέτρων, με ώρα εκκίνησης 9:15.
– Αγώνας 3 χιλιομέτρων για μαθητές και αρχάριους δρομείς, με ώρα εκκίνησης 9:30.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός (όλων των εκδηλώσεων) θα γίνουν στο παλιό Γυμνάσιο της Νεάπολης, στους χώρους του οποίου θα βρίσκονται η γραμματεία του αγώνα καθώς και τα αποδυτήρια. Όριο τερματισμού για τους αγώνες δρόμου είναι 2 ώρες. Δεν υπάρχει όριο χρόνου για το δυναμικό βάδισμα.

Στη διαδρομή θα υπάρχουν σημεία με νερά καθώς επίσης και ιατρική κάλυψη από το Κέντρο Υγείας Νεάπολης. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα και μπλουζάκια με το φετινό λογότυπο. Θα βραβευτούν οι τρεις πρώτοι άντρες και οι τρεις πρώτες γυναίκες στον αγώνα των 16 χλμ.

Εγγραφές θα γίνουν και την ημέρα του αγώνα από 07:00 έως 09:00. Παρακαλούνται οι Σύλλογοι να δηλώσουν έγκαιρα τους αθλητές τους. Όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες τρέχουν με δική τους ευθύνη. Οι ανήλικοι αθλητές πρέπει να έχουν ιατρική βεβαίωση, υπεύθυνη δήλωση υπογεγραμμένη από τον κηδεμόνα από τον οποίο και να συνοδεύονται.

Δηλώσεις συμμετοχής στην φόρμα: https://forms.gle/21ux4SX1hHutnqy56 ή σκανάρετε τη φόρμα με το barcode από το κινητό σας για να κάνετε ευκολότερα τη δήλωσή σας στους αγώνες.
Μπείτε στο Blog του ΓΕΛ Νεάπολης για να κατεβάσετε όλα τα αρχεία: https://blogs.sch.gr/lykneapl/vatikiotikos-agonas-2024
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνα: 2734022705, έως τις 17/5/2024.

Με πληροφορίες από visitvatika.gr

Πηγή monemvasianews.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.