Σπαρτιατικός: Αγώνες ποδηλασίας διημέρου 9&10 Μαρτίου

Το Σάββατο και Κυριακή 9 και 10 Μαρτίου οι ποδηλάτες του Σπαρτιατικού έδωσαν το παρών σε αγώνες που έγιναν στη Λιβαδειά, Λάρισα, στην Αθήνα και στις Καρυές της Λακωνίας.

Στη Λιβαδειά η Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών διοργάνωσε δυο αγώνες. Το Σάββατο έγινε ο  αγώνας της Ατομικής Χρονομέτρησης και την Κυριακή ο αγώνας Αντοχής όπου συμμετείχαν οι αθλητές Χρήστος Βαρζακάκος, Νίκος Λιακάκος, Ραφαήλ Μπούγας και Στέφανος Τσαμπάς στην κατηγορία των Μάστερ.

Στην Αθήνα στο Γέρακα έγινε Διασυλλογικός Αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας όπου συμμετείχε ο αθλητής Παύλος Φακίνος ο οποίος κατέλαβε την πέμπτη (5η) θέση στην κατηγορία νέων ανδρών.

Στους διασυλλογικούς αγώνες που διοργάνωσε ο Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας ο αθλητής μας  Χαρίλαος  Λιαδής στην κατηγορία των παίδων το Σάββατο στον αγώνα Ατομικής Χρονομέτρησης «Ανάβαση Σπηλιάς», ο οποίος κατετάγει τρίτος, χάλκινο μετάλλιο και την Κυριακή στον αγώνα αντοχής «Γύρος Λάρισας» κατέλαβε την πρώτη θέση χρυσό μετάλιο.

Και τέλος στις όμορφες Καρυές της Λακωνίας όπου για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στα πλαίσια των Διεθνών αγώνων Ορεινής Ποδηλασίας με συμμετοχές από δώδεκα (12) χώρες, το μεσημέρι του Σαββάτου (9/3) και της Κυριακής (10/3) έγινε ο Διασυλλογικός Αγώνας «SPARTIATIKOS YOUTH PROJECT MTB RACE (XCC και XCO)» υπο την αιγίδα του Δήμου Σπάρτης, του Σπαρτιατικού Γυμναστικού Συλλόγου και της Alter Bikes Tours με την στήριξη της Κοινότητας Καρυών και του Πολιτιστικού Συλλογου Καρυών.

Στον αγώνα συμμετείχαν ποδηλατικά σωματεία από την Τρίπολη, Σπάρτη, Αθήνα, Πύργο, Κω και το Λασήθι.

Το Σάββατο (9/3) έγινε το αγώνισμα του XCC για τις μεγάλες κατηγορίες και την Κυριακή (10/3) το αγώνισμα του XCO για όλες τις κατηγορίες. Η ομάδα μας συμμετείχε και τις δυο μέρες φέρνοντας τα εξής εξαιρετικά αποτελέσματα :

Μίνι μικρά κορίτσια

2η Καρούνου Σταματίνα

Μίνι μικρά αγόρια

3ος Ζαχαράκης Γεώργιος

4ος Βέργαδος Γεώργιος

5ος Ρουμπής Αγησίλαος

6ος Βεργαδος Περικλής

9ος Βορβής Ευαγγελος

Μίνι μεγάλα Κορίτσια

2η Καρούνου Ιωάννα

3η Αρβανίτη Ελένη

Μίνι μεγάλα αγόρια

3ος Μαυρικιώτης Ιωάννης

6ος Θεοχαράκος Ελευθέριος

Παμπαίδες

4ος Καλλίγερος Οδυσσέας (XCO)

5ος Αρβανίτης Νικόλαος στο (XCC) και 7ος στο  (XCO)

8ος Χριστόπουλος Ιάσων

Ο Σπαρτιατικός συγχαίρει όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες για την συμμετοχή τους και την προσπάθειά τους αλλά και τους προπονητές Παναγιώτη Καρούνο, Παναγιώτη Παπαδάκο, Χρήστο Βορβή και Βασίλη Γιαννιώση που αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο την μεθοδική και συστηματική λειτουργία των ακαδημιών!

SPARTIATIKOS PODILATA (1)

SPARTIATIKOS PODILATA (1)

SPARTIATIKOS PODILATA (2)

SPARTIATIKOS PODILATA (3)

SPARTIATIKOS PODILATA (4)

Το Δ.Σ. του Σπαρτιατικού ευχαριστεί θερμά για την αμέριστη στήριξη  τους χορηγούς:

Καρούνος Bikes

TheDrop

Ελαιουργείο ΑΦΟΙ Γ. ΠΡΕΒΑ

Argoaxon

Nutrilab

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.