Στον Ημιμαραθώνιο Βαρκελώνης ο Γιώργος Παπαχρήστου από τα Βάτικα

Φεβρουαρίου 13, 2024 0

Στον Ημιμαραθώνιο Βαρκελώνης συμμετείχε, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024, ο Γιώργος Παπαχρήστου από τη Νεάπολη. Εκπροσωπώντας τα Βάτικα αλλά και ολόκληρο το Δήμο Μονεμβασίας, ο αγαπητός σε όλους Γιώργος είχε την ευκαιρία να τρέξει στους δρόμους της πόλης με δρομείς από όλο τον κόσμο, ζώντας μια δυνατή αλλά και μοναδική εμπειρία.

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Γιώργος Παπαχρήστου αναφέρει μεταξύ άλλων:

Οι δρόμοι αντοχής για να μπορέσεις να τους υπηρετήσεις πίστα για χρόνια, απαιτούν αφοσίωση, υπομονή και επιμονή. Είναι αμέτρητες οι ώρες που πρέπει να περάσεις με τον εαυτό σου κατά τη διάρκεια μιας σεζόν, αρκετά τα βράδια που θα δυσκολευτείς ακόμη και να κοιμηθείς από τους πόνους μιας εξαντλητικής προπόνησης και σίγουρα ακόμη περισσότερες οι φορές που θα αναρωτηθείς αν θα ήταν προτιμότερο να περάσεις περισσότερο ξεκούραστο χρόνο, απ’ το να παλεύεις να ξεπεράσεις σε αρκετές περιπτώσεις τον εαυτό σου, σε κάτι που φαντάζει πάνω απ’ τις δυνάμεις σου!

Το να βρίσκεσαι μαζί με άλλους 28 χιλιάδες δρομείς στην ίδια γραμμή εκκίνησης και να μοιράζεσαι μια τόσο δυνατή εμπειρία είναι κάτι μοναδικό. Κάθε δρομέας κουβαλά τη δική του ιστορία και αυτό είναι που κάνει τόσο ξεχωριστές αυτές τις ημέρες, ανεξαρτήτως χρόνων και αποτελεσμάτων και σε κάνουν να φεύγεις πιο γεμάτος μετά τον τερματισμό! Όσες φορές λοιπόν κι αν αναρωτηθεί ένας δρομέας αν αξίζει όλη αυτή η «ταλαιπωρία» η απάντηση κρύβεται σε κάτι πρωινά σαν το σημερινό…

Πηγή monemvasianews.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.