Με απόλυτη επιτυχία ο 2ος αγώνας δρόμου 23 χλμ εις μνήμην των 118 πεσόντων

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία ο 2ος αγώνας δρόμου 23 χλμ εις μνήμην των 118 πεσοντων στο μονοδενδρι από τα γερμανικά στρατεύματα την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου.
Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Σπάρτης διοργανώνει τον αγώνα αυτό ως ελάχιστο φόρο και τιμή για τη θυσία των ηρωικών συμπατριωτών μας .Η Συμμετοχή ήταν αρκετά μεγάλη περίπου 150 αθλητές. Ο αγώνας ξεκίνησε το πρωί 10.30 π.μ από το μνημείο των πεσόντων στο μονοδενδρι αφού βέβαια κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή.
 
Ο τερματισμός εγινε στο άγαλμα των 118 πεσοντων που βρισκεται στο πάρκο του ΟΤΕ απέναντι από την Εκκλησία του Αγίου Νικωνος.
Συγκινητικό ήταν που όλοι αθλητές οταν τερμάτισαν κατέθεταν στο άγαλμα ενα κλαδι απο Δάφνι και στεκότουσαν προσοχή μπροστά τους.
Στη συνέχεια έγιναν οι απονομες στους 6 πρώτους νικητές άνδρες και γυναίκες από τους επίσημα προσκεκλημενους άρχοντες του τόπου.
DROMOS 118   20226
 
Ευελπιστούμε ότι ο αγώνας αυτός κάθε χρόνο θα αναβαθμισεται κσι θα έχει περισσότερες συμμετοχές. Επόμενο ραντεβού δινουμε στο ορεινό αγώνα στο καστορι 18 Δεκεμβρίου Ελάτε στον αθλητισμό
Αθλητισμός είναι υγεία χαρά διασκέδαση δύναμη μας αλλάζει τη διάθεση.
 
Ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού
Σταύρος Περγαντής
DROMOS 118   20221
Last modified on Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2022 16:02

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.