Το ΔΙΕΚ του Παναρκαδικού Γ.Νοσοκομείου Τρίπολης στο μεγαλύτερο  Φεστιβάλ Εκπαίδευσης «My Gap Feel and Fill»

Mind your Edu!

Το ΔΙΕΚ του Παναρκαδικού Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης έχει τη χαρά να συμμετέχει ως εκθέτης  στο μεγαλύτερο  Φεστιβάλ Εκπαίδευσης «My Gap Feel and Fill» το οποίο διοργανώνει το skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης . 

Εκπρόσωποι δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων, ΔΙΕΚ και ΙIΕΚ, καθώς και εκπαιδευτικών οργανισμών, θα βρίσκονται την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 10:00-18:00 στο Πολεμικό Μουσείο (Βασ. Σοφίας & Ριζάρη 2) στο κέντρο της Αθήνας.

Το Φεστιβάλ αφορά μαθητές, σπουδαστές, φοιτητές, γονιούς και εκπαιδευτικούς.

Το ΔΙΕΚ του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, θα παρουσιάσει το έργο του, ως ένας εκπαιδευτικός οργανισμός με μακρά πορεία, που δραστηριοποιείται στο χώρο της εκπαίδευσης ενηλίκων και της επαγγελματικής κατάρτισης από το 1989, καθώς και τις εκπαιδευτικές και κοινωνικές δράσεις που υλοποιεί σε συνεργασία με κοινωνικούς, εκπαιδευτικούς και επαγγελματικούς φορείς.

Στόχος του ΔΙΕΚ είναι η υλοποίηση του οράματος για παροχή επαγγελματικής εκπαίδευσης υψηλού επιπέδου με την ευρεία χρήση νέων τεχνολογιών που οδηγούν στην οικονομική ανάπτυξη, την επαγγελματική αποκατάσταση, ειδικά των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Επίσης οι καταρτιζόμενοι μας θα γνωρίσουν από κοντά τις νέες εκπαιδευτικές δράσεις, τα προγράμματα εκπαίδευσης και τα σύγχρονα εργαλεία εκμάθησης που έχουν ετοιμάσει οι πιο γνωστοί ιδιωτικοί και δημόσιοι εκπαιδευτικοί φορείς της χώρας!

Θα συμμετέχουν  σε:

  • Ομιλίες και παρουσιάσεις επαγγελματικού προσανατολισμού.
  • Γωνίες συζήτησης και συμβουλευτικής.
  • Τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού.
  • Διαγωνισμούς.
  • Mentoring εκπαίδευσης, career & life coaching.

Ενδεικτικά μπορούμε να αναφέρουμε ένα μικρό δείγμα των δράσεων στις οποίες θα έχουν δωρεάν πρόσβαση οι καταρτιζόμενοι μας στο #MyGap3f προκειμένου να γνωρίσουν τις τελευταίες εξελίξεις στην τυπική και άτυπη εκπαίδευση όπως:

  • Επαγγελματικό προσανατολισμό (συμπλήρωση μηχανογραφικού σημειώματος, σχολές του μέλλοντος, εξειδικεύσεις, διαμόρφωση βιογραφικού σημειώματος).
  • Ψυχολογία (διαχείριση άγχους, χρόνου, μελέτης) και coaching.
  • Διατροφή-διαιτολογία.

Μαργιώλου Γεωργία

Διευθύντρια ΔΙΕΚ ΠΓΝ Τρίπολη

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.