Η Ντία Τζανετέα έκανε το πρώτο βήμα για μία «Νέα Πορεία» του Δήμου Σπάρτης.

`Ύστερα από μια μακρά προεκλογική περίοδο, ο συνδυασμός «ΣΠΑΡΤΗ – ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» πέτυχε την πρώτη νίκη. Η υποψήφια Δήμαρχος, Ντία Τζανετέα, πλαισιωμένη από την ομάδα των συνεργατών της δήλωσε τα ακόλουθα:

«Το πρώτο βήμα για τη «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» της Σπάρτης του αύριο, έγινε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συνυποψήφιους δημάρχους και στις ομάδες τους, για τον αγώνα που έδωσαν. Ιδιαίτερα, όμως, θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του συνδυασμού μας, τους υποψηφίους και τους συνεργάτες μας, που μοιραστήκαμε το ίδιο όραμα και για περισσότερο από ενάμιση μήνα συμπορευθήκαμε.

Αγαπητές συμπολίτισσες κι αγαπητοί συμπολίτες,

Όλο αυτό το διάστημα συναντηθήκαμε σε δρόμους, πλατείες, γειτονιές και χωριά, σας ακούσαμε, ανταλλάξαμε απόψεις και συνδιαμορφώσαμε από κοινού μία πρόταση με μόνο σκοπό να χαράξουμε ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για την ιστορική μας πόλη και τα χωριά μας.

Υπογράψαμε μαζί σας συμβόλαιο τιμής για την πρόοδο του τόπου, για να βρουν η πόλη και τα χωριά μας την λάμψη τους ξανά.

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς για την εμπιστοσύνη σας.

Την επόμενη Κυριακή, στις 15 του Οκτώβρη, σας καλούμε να μας στηρίξετε και να μας δώσετε την δύναμη για να κάνουμε το όραμά μας, πράξη, επιλέγοντας την ομάδα εκείνη που θα διαχειριστεί την τύχη του Δήμου μας· τους ανθρώπους εκείνους που θα αντιμετωπίσει με σοβαρότητα και συνέπεια τα κρίσιμα και τα σημαντικά που βρίσκονται μπροστά μας».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.