Νεοκλή Κρητικό: "Περιοδεία σε Γύθειο, Αμύκλες, Καλύβια Σοχάς και Τελικός Κυπέλλου"

Τελικός Κυπέλλου Λακωνίας ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ-ΑΜΥΚΛΙΑΚΟΣ και συναντήσεις σε ΓΥΘΕΙΟ-ΑΜΥΚΛΕΣ και ΚΑΛΥΒΙΑ ΣΟΧΑΣ για τον Νεοκλή Κρητικό

Στον Τελικό Κυπέλλου Λακωνίας ανάμεσα στον Πανγυθεατικό και τον Αμυκλιακό βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός. Ο κ. Κρητικός απόλαυσε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι στο Ενωσιακό Γήπεδο Αγίου Ιωάννη. «Θερμά συγχαρητήρια σε παίκτες και τεχνική ηγεσία για την κατάκτηση του 49ου Κυπέλλου» επισήμανε ο κ. Κρητικός, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει όλη τη στήριξή του στον Αμυκλιακό για τους επερχόμενους αγώνες μπαράζ, που θα κρίνουν την άνοδο στη Γ' Εθνική, ενώ αναφορικά με την Ε.Π.Σ. Λακωνίας υπογράμμισε: «Για μια ακόμη χρονιά ανταποκρίθηκε άψογα στις απαιτήσεις Πρωταθλήματος και Κυπέλλου». Η συνέχεια περιείχε συναντήσεις με ανθρώπους των Αμυκλών και των Καλυβίων Σοχάς.

Εξάλλου, το πρωί, ξεκίνησε την περιοδεία του στην Ανατολική Μάνη από το Γύθειο, στο οποίο και θα επανέλθει σε λίγες μέρες. Περιήγηση με συνεργάτες του σε δημόσιες υπηρεσίες (δημοτικές υπηρεσίες και συνάντηση με το Δήμαρχο κ. Π. Ανδρεάκο, Λιμεναρχείο, Πυροσβεστική Υπηρεσία, Κέντρο Υγείας, Υποθηκοφυλακείο, Αστυνομικό Τμήμα, Τελωνείο, Εισαγγελία, Πρωτοδικείο, Ειρηνοδικείο, Επιμελητήριο, ΕΛΤΑ, ΔΕΗ) και συζήτηση με το προσωπικό, ενώ στο Επισκοπείο συνάντησε το Σεβασμιώτατο κ.κ. Χρυσόστομο. «Η ανάγκη ενίσχυσης των υπηρεσιών με προσωπικό δεν μπορεί παρά να προβληματίζει, ωστόσο δεν μπορώ να μην εστιάσω στη σημαντική προσπάθεια που καταβάλλεται από τους εργαζόμενους, ώστε να διασφαλισθεί η εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών», τόνισε.

1

3

4

6

7

9

10

11

12

13

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.