Με ορμή και ενθουσιασμό συνεχίζει τον προεκλογικό της αγώνα η Μαρία Φραγκή

Η ορμή και ο ενθουσιασμός για τον προεκλογικό αγώνα της Μαρίας δυναμώνει. Σήμερα σειρά είχαν τα κεφαλοχώρια του Πάρνωνα , Σκούρα , Κεφαλάς , Αγ. Ανάργυροι, Γκοριτσά , με κατάληξη το μοναδικό Βυζαντινό και σύγχρονο Γεράκι. Ως γνωστόν τα χωριά αυτά φημίζονται για το λάδι τους ,τις μοναδικές βρώσιμες ελιές τους και την κτηνοτροφία τους. Η Μαρία άκουσε με μεγάλη προσοχή και κατανόηση τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και τα προβλήματα που καλούνται να λύσουν οι ελαιοπαραγωγοί και οι κτηνοτρόφοι. Δεσμεύτηκε ότι η Νέα Δημοκρατία και η ίδια προσωπικά θα κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για την επίλυση τους. Γι’ αυτό ζητάει την ψήφο και την υποστήριξη τους για να τους εκπροσωπήσει στη βουλή.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Πέμπτη 4-5-23

Την Πέμπτη 4 Μαΐου η Μαρία Φραγκή - Χαντζάκου υποψήφια Βουλευτής Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας θα επισκεφθεί τα χωριά Αφυσσού, Χρύσαφα, Καλλονή και Καλλιθέα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Παρασκευή 5-5-23

Την Παρασκευή 5 Μαΐου η Μαρία Φραγκή θα επισκεφθεί τη Μεταμόρφωση, τη Συκέα , Αγγελώνα, Αγ. Ιωάννη και τη Μονεμβασιά.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Σάββατο 6-5-23

Το Σάββατο 5 Μαΐου η Μαρία Φραγκή θα επισκεφθεί το Οίτυλο, το Νέο Οίτυλο την Αρεόπολη , τον Πύργο Διρού, τον Γερολιμένα, τη Λάγια, την Κοκκάλα, το Νύφι, τον Δρυμό, το Φλομοχώρι, τον Κότρωνα, τη Χειμάρα, τον Πύρριχο.

image1 (4)

image8 (1)

 

image12 (1)

image19

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.