Η Τζανετέα "έρχεται" στον Δήμο Σπάρτης

Σήμερα Μεγάλη Δευτέρα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου η περιφερειακή σύμβουλος και πρώην αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Ντία Τζανέτεα υπέβαλε την παραίτησή της , έτσι όλα δείχνουν ότι η «σιδηρά» κυρία της αυτοδιοίκησης στην Λακωνία έρχεται για να διεκδικήσει την δημαρχία στο Δήμο Σπάρτης.

Η Ντία Τζανετέα είναι μια προσωπικότητα αγαπητή σε ολόκληρη την Λακωνία και αυτό έχει αποδειχθεί στις περιφερειακές όπου συμμετείχε με το ψηφοδέλτιο του Πέτρου Τατούλη.

Η αγάπη του κόσμου ήταν ευδιάκριτη σε όποια εκδήλωση και να βρισκόταν, πάντα ήταν ένας απλός άνθρωπος που ήθελε να μιλάει σε όλους και να προσπαθεί για το καλύτερο για την Λακωνία. Οι σταυροί προτίμησης που συγκέντρωνε ήταν πάνω από 10.000, δηλαδή πολύ πιο πάνω και από τους βουλευτές του νομού.

Μια γυναίκα πολιτικός που στάθηκε αντάξια στην θέση που της δόθηκε ως αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, με την πόρτα του γραφείου της πάντα ανοιχτή για όλους.

Η δημαρχία του Πέτρου Δούκα μπορούμε να πούμε ότι άνοιξε τον δρόμο για τις «ισχυρές» κυρίες στο δήμο Σπάρτης.

Ο δήμαρχος Σπάρτης πολλές φορές υμνούσε τον ρόλο της γυναίκας στην κοινωνία, και απέδειξε με τις πράξεις του ότι οι γυναίκες στην αυτοδιοίκηση μπορούν να προσφέρουν πολλά.

Στο δήμο Σπάρτης τώρα έχουμε 3 αντιδημάρχους γυναίκες και μια επίσης γυναίκα πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου... άρα ο δρόμος άνοιξε για τις γυναίκες στο δήμο Σπάρτης, το επόμενο που μένει είναι να δούμε γυναίκα δήμαρχο στην Σπάρτη για πρώτη φορά!

Last modified on Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023 23:24

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.