Έκοψαν την παραδοσιακή βασιλόπιτα στον Ενοριακό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Απιδέα

Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024, πραγματοποιήθηκε η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας του Ενοριακού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στην Απιδέα. Η εκδήλωση ξεκίνησε με τις ευλογίες του ιερέα της ενορίας μας, π. Ευγένιου Γραεφφλύ και τις ευχές όλων για καλή χρονιά με υγεία, ειρήνη, οικογενειακή γαλήνη και πρόοδο.
 
Την εκδήλωση χαιρέτισαν, οι βουλευτές Λακωνίας, κύριος Νεοκλής Κρητικός και η κυρία Νάγια Γρηγοράκου. Εκ μέρους της αυτοδιοίκησης ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Θεόδωρος Βερούτης και ο δήμαρχος Ευρώτα κ. Δήμος Βέρδος. Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Ευρώτα, κύριοι, Αθανάσιος Γρεβενίτης, Νίκωνας Γεωργακόπουλος, Ιωάννης Χρήστου και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Απιδέας κ. Χαράλαμπος Δήμας.
ΑΠΙΔΕΑ ΠΙΤΑ 2024 (1)
 
Το εκκλησιαστικό συμβούλιο ευχαριστεί θερμά όσους παραβρέθηκαν στην κοπή της πίτας. Η ενεργή υποστήριξη και συμμετοχή των ενοριτών μας δίνει πάντα μεγάλη χαρά, ενισχύει και εμπλουτίζει το έργο μας. Ευχαριστούμε ακόμη και όλους εκείνους που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν, αλλά στηρίζουν διαχρονικά την Εκκλησία μας συνεισφέροντας σε κάθε ιερό σκοπό. Την εκδήλωση υποστήριξαν με τις προσφορές τους οι κύριοι, Γρεβενίτης Αθανάσιος του Παναγιώτη, Θεοδωρακάκος Παναγιώτης του Θεοδώρου, Λάμπρος Γεώργιος του Αντωνίου, Λάμπρος Ιωάννης του Αντωνίου, Νικολακάκης Νικόλαος του Ανδρέα, Παναρίτης Γεώργιος του Νικολάου και Παυλάκης Θεόδωρος του Αλεξάνδρου, τους οποίους και ευχαριστούμε.
ΑΠΙΔΕΑ ΠΙΤΑ 2024 (4)
Last modified on Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 09:37

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.