Η μεγάλη γιορτή του χοροαθλητισμού πλησιάζει!

Ο 5ος Διεθνής Διαγωνισμός & Φεστιβάλ χορού Καλαμάτας 2023 - Kalamata Dance Cup θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα από τις 3 έως τις 5 Νοεμβρίου! Φέτος το Φεστιβάλ συγχρηματοδοτείται από το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού, το Δήμο Καλαμάτας, την Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ)

Παγκόσμιοι Κριτές χορού & πρωταθλητές από 11 χώρες του κόσμου και σχεδόν 1500 συμμετέχοντες και συνοδοί θα επισκεφτούν την πόλη της Καλαμάτας για την κατάκτηση του ‘μεγάλου Kυπέλλου Καλαμάτας’ στην ‘Τέντα’ για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την συμπλήρωση των 5 χρόνων του Διεθνούς Kalamata Dance Cup που για το έτος 2023 είναι  αφιερωμένο, στα Ατομα Με Αναπηρίες, στον χοροαθλητισμό και στην Καλαμάτα, την ‘πόλη του χορού’.

Με το σύνθημα «Visit Kalamata to dance» 10+ πλέον ξενοδοχεία και πολλαπλά λοιπά καταλύματα θα φιλοξενήσουν και φέτος τους fun του Kalamata Dance Cup απ’ όλα τα μέρη, ενισχύοντας δυναμικά την οικονομία στο Δήμο Καλαμάτας το 1ο ΣΚ του Νοεμβρίου σε μια περίοδο χαμηλής τουριστικής σεζόν.

Η τελετή έναρξης, οι διαγωνισμοί με πάνω από 1.500 χοροθεάματα σε όλα τα είδη χορού και τους 40 καταξιωμένους Διεθνείς Κριτές χορού από Ελλάδα και εξωτερικό, το πολιτιστικό πρόγραμμα, η βραδιά Gala Σαββάτου, το αφιέρωμα της Κυριακής, τα σεμινάρια χορού στο Πνευματικό Κέντρο και η βραδιά Practice, η παρέλαση χορευτών από 11 χώρες συμμετοχής, οι παράλληλες δράσεις του φεστιβάλ, η τελετή λήξης, οι απονομές του Μεγάλου Βραβείου Καλαμάτας και το πάρτι των χορευτών-αθλητών, θα προσφέρουν σε όλους μας μια μεγάλη γιορτή χορού απ' όλο τον κόσμο αλλά και ένα αντάμωμα λαών και πολιτισμών.

Καλούμε την τοπική κοινωνία της Καλαμάτας να αγκαλιάσει το Φεστιβάλ και να το υποστηρίξει με χορηγίες, προϊόντα – δώρα στους νικητές ή υπηρεσίες (τηλ: +306932426008, e- mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) για να απογειώσουμε τον θεσμό του πολυθεματικού φεστιβάλ KDC που συνδυάζει τέχνη, αθλητισμό και τουρισμό στο πλαίσιο του ‘θεματικού’ τουρισμού.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΧΟΡΟΥ:ΣΑΒΒΑΤΟ 4/11/2023

1. Solo Latin mini kids 2. Ballet 3. Acro dance 4. Fitness Dance 5. Oriental 6. All ladies latin groups 7.Latin couples | 19:30: GALA | 8.Overall Latin 9. Solo Latin youth + adults 10. Amateur Latin couples adults 11. Professional Latin couples |TEAM MATCH | Final awards

ΚΥΡΙΑΚΗ 5/11/2023:1. Folklore Dances 2. Greek 3. Caribbean 4. Para Dance 4. Argentine Tango 5. Showdance 6. Teacher - Student 7. Contemporary 8. Reggaeton 9. Dance Hall 10. Heels 11. Commercial 12. Hip - Hop

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαμάτας Dance Challenge και η PolisArt Events Καλαμάτας με την μεγάλη εμπειρία σε διεθνείς διοργανώσεις εγγυόνται άλλο ένα πετυχημένο και εορταστικό φεστιβάλ. www.kalamatadancecup.com

FESTIVAL XOROU KALAMATA (2)

FESTIVAL XOROU KALAMATA (3)

FESTIVAL XOROU KALAMATA (4)

FESTIVAL XOROU KALAMATA (5)

FESTIVAL XOROU KALAMATA (6)

FESTIVAL XOROU KALAMATA (7)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.