Κέντρο Υγείας & ΤΟ.Μ.Υ της Σπάρτης «υπό κατάρρευση» (video)

Κέντρο Υγείας & ΤΟ.Μ.Υ της Σπάρτης «υπό κατάρρευση»Δύο σημαντικές μονάδες υγείας στην πρωτεύουσα του Νομού Λακωνίας «υπό κατάρρευση» χωρίς γιατρούς, και νοσηλευτικό προσωπικό δεν μπορεί πλέον να εξυπηρετήσει τα πιο απλά.

Καταγγελίες ασθενών έφεραν στην δημοσιότητα την υπό στελέχωση των δύο αυτών μονάδων υγείας με αποτέλεσμα ασθενείς να μην μπορούν να εξεταστούν άμεσα από γιατρό αλλά ούτε και να γράψουν απλές εξετάσεις ή ιατρικές συνταγές σε εύλογο χρονικό διάστημα.  

Η πόλη της Σπάρτης «νοσεί» γιατί οι υπεύθυνοι στελέχωσης των μονάδων υγείας αδυνατούν να στηρίξουν Κέντρο Υγείας και ΤΟ.Μ.Υ.

Η 6η Υγειονομική Περιφέρεια όπου ανήκουν διοικητικά οι μονάδες αυτές πρέπει να βρει  λύση , το οφείλουν στην κοινωνία της Σπάρτης και της ευρύτερης περιοχής.

Συγχαρητήρια σε όσους εργάζονται σε αυτές τις δύο μονάδες υγείας , που προσπαθούν καθημερινά να ανταπεξέλθουν κάτω από αυτές τις αντίξοες συνθήκες.

Ο νέος δήμαρχος και νέος αντιπεριφερειάρχης πρέπει να στηρίξουν το κέντρο Υγείας & ΤΟ.Μ.Υ , με όποιον τρόπο μπορούν διότι οι Σπαρτιάτες έχουν ανάγκη τις παροχές των μονάδων αυτών.

Δείτε το ρεπορτάζ από το Ionian channel

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.