Spartanews - Δωρεάν δημοσίευση στους καινούργιους υποψηφίους

Το Spartanews.gr θέλοντας να βοηθήσει στην ενημέρωση των αναγνωστών του αλλά και συνάμα και  τους υποψήφιους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους της Λακωνίας που για πρώτη φορά κατεβαίνουν στον εκλογικό στίβο ,ανοίγει την «πόρτα» του δωρεάν .

Δωρεάν μια δημοσίευση (προβολή) βιογραφικού και φωτογραφίας στο site Spartanews.gr και κοινοποίηση στην σελίδα του στο Facebook όπου έχει 8.500 φίλους.

Οι υποψήφιοι δημοτικοί ή περιφερειακοί σύμβουλοι που για πρώτη φορά θέτουν τον εαυτό τους  στην κρίση των πολιτών της Λακωνίας, πρέπει να τους δοθεί μια ευκαιρία γνωριμίας με το λακωνικό κοινό.

Το Spartanews.gr θα δώσει την ευκαιρία αυτή μετα την έγκριση των υποψηφιοτήτων- ψηφοδελτίων, και έτσι όσοι  επιθυμούν αυτή την δημοσίευση μπορούν να στείλουν ψηφιακά (email) το βιογραφικό τους μια φωτογραφία και το όνομα του συνδυασμού όπου συμμετέχουν στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (δωρεάν μια δημοσίευση και κοινοποίηση).
Εύχόμαστε κάθε επιτυχία σε όλους τους συνδιασμούς και ένα καλό τίμιο και δημοκρατικό αγώνα. (Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)

Τάκης Κούρος

Ιδιοκτήτης Spartanews.gr & Συνεργάτης του Ionian tv

Last modified on Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2023 18:01

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.