Έκθεση φωτογραφίας «ΓΥΝΑΙΚΕΣ» απο την ΛΕ.ΦΩ.Σ

Την ετήσια έκθεση των μελών της θα πραγματοποιήσει η Λέσχης Φωτογραφίας Σπάρτης στο διάστημα 5-9 Ιουλίου 2022 στην κ. πλατεία Σπάρτης, σε συνδιοργάνωση με το Ν.Π. Πολιτισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης.

Η έκθεση έχει τίτλο «ΓΥΝΑΙΚΕΣ» και μέσα από τις 54 φωτογραφίες, τα μέλη της Λέσχης προσπαθούν να αποτυπώσουν την πολύπλευρη φύση της γυναικείας ύπαρξης.

Φωτογραφίες που εκθειάζουν τη γυναίκα και που αν μη τι άλλο δείχνουν ότι στο πέρασμα των χρόνων ήταν πάντοτε αγωνίστρια της ζωής. Στην έκθεση μπορεί να απολαύσει κανείς φωτογραφίες των μελών της ΛΕ.ΦΩ.Σ. τα οποία μέσα από τον φακό τους έχουν απαθανατίσει γυναίκες όλων των ηλικιών σε ολόκληρο τον κόσμο σε στιγμές της καθημερινότητάς τους, στον εργασιακό τους χώρο, στην οικογένεια αλλά και σε δύσκολες καταστάσεις. 

Στόχος της έκθεσης είναι να αναδείξει τόσο τον δυναμικό χαρακτήρα όσο και την ευαισθησία που κρύβει μέσα της η γυναίκα, η μητέρα, η γιαγιά και η κόρη.

Η γυναίκα διαχρονικά προσφέρει ένα πολύ ωραίο θέμα για τον φωτογραφικό  φακό και για την Λέσχη  Φωτογραφίας  Σπάρτης αυτή η έκθεση αποτελεί ιδιαίτερη τιμή, καθώς είναι ουσιαστικά η πρώτη φορά που παρουσιάζει στο κοινό της Λακωνίας φωτογραφίες  αποκλειστικά με θέμα τη γυναίκα. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν στις 5 Ιουλίου 2022 και ώρα 21:30 στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης και η έκθεση θα είναι ανοικτή για το κοινό μέχρι και το Σάββατο 9 Ιουλίου από τις 20:00 έως τις 23:0

Last modified on Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 21:54

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.