Η Νοσοκομειακή Μονάδα Μολάων στα Τάλαντα Λακωνίας!

Η υγεία είναι το πολυτιμότερο  αγαθό και δικαίωμα σε αυτό έχουν όλοι οι άνθρωποι , όμως σε κάποιες απομακρυσμένες περιοχές  η ανάγκη για προληπτική φροντίδα ίσως είναι μεγαλύτερη.  Η Νοσοκομειακή Μονάδα  Μολάων με πρωτεργάτη  διοικητή της μονάδας τον κ.Κωνσταντίνο Κορωνιό , και φυσικά με εξειδικευμένο προσωπικό πήγαν στην περιοχή των Ταλάντων του Δήμου Μονεμβασιάς την Τετάρτη 25 Μαΐου και παρείχαν ιατρικές υπηρεσίες  .

Σε ανάρτηση  στο  προσωπικό του λογαριασμό στα social media  ο κ.Κωνσταντίνος Κορωνιός αναφέρει τα εξής:

Το "μέλλον" της Υγείας είναι ήδη εδώ, προσφέροντας υγειονομική φροντίδα και ασφάλεια σε περιοχές όπου η παρουσία εξειδικευμένου ιατρού δεν είναι εφικτή.
Η Ν.Μ Μολάων σε συνεργασία με το Ίδρυμα Vodafone και την VIDAVO, προσφέρει το αγαθό της προληπτικής φροντίδας Υγείας στα απομακρυσμένα και μη, μέρη του Νομού μας!
Ειδικότερα, στις 25/5 πραγματοποιήθηκε η 2η δράση Τηλεϊατρικής στα Τάλαντα Λακωνίας σε συνεργασία με τον Σύλλογο των Απανταχού Ταλαντιωτών «Η Αγία Τριάδα». Στο πλαίσιο της δράσης διενεργήθηκαν, εντελώς δωρεάν, προληπτικές εξειδικευμένες εξετάσεις σε συμπολίτες μας, χωρίς να μετακινηθούν από τον τόπο κατοικίας τους!
 
ταλαντα κορωνιοσ (1)
 
ταλαντα κορωνιοσ (2)ταλαντα κορωνιοσ (3)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.