Print this page

Προτάσεις και παρεμβάσεις του Γ.Κανελλόπουλου(video)

Ιουνίου 28, 2022 0

Ο Γιώργος Κανελλόπουλος ως δημοτικός σύμβουλος  πολλές φορές παρενέβαινε στο δημοτικό συμβούλιο για θέματα που αφορούσαν την καθημερινότητα του πολίτη, έτσι και στο συμβούλιο την Τετάρτη 15 -6-2022 έθεσε εκ νέου κάποια θέματα.

Πρώτο θέμα που έθεσε είναι αυτό των τραπεζοκαθισμάτων στα πεζοδρόμια , προτρέποντας  την δημοτική αρχή να βάλει μια τάξη για το καλό των πολιτών αλλά και των καταστημάτων. Το δεύτερο θέμα ήταν για τις διαβάσεις των πεζών , ότι πρέπει εν μέσω τουριστικής περιόδου να γίνουν εκ νέου οι διαγραμμίσεις για να μην υπάρξει κανένα ατύχημα μιας και την πόλη θα την επισκεφτούν αρκετοί τουρίστες και αυτό το καλοκαίρι. Το τρίτο θέμα αφορούσε τα κολωνάκια που έχουν μπεί στην Θερμοπυλών στο ύψος του Κενοταφίου του Λεωνίδα , λέγοντας ότι καλώς έχουν μπεί αλλά μήπως πρέπει να σκεφτούμε να κάνουμε μια νησίδα , διότι δεν μπορεί και δεν είναι ωραίο να μείνουν για πάντα εκεί τα πορτοκαλί πλαστικά κολωνάκια. Και τέλος  αναφέρθηκε για την διασταύρωση Θερμοπυλών και Λεωνίδου (κατεβαίνοντας) στην αριστερή μεριά υπάρχουν θάμνοι που περιορίζουν την ορατότητα στους οδηγούς με κίνδυνο ατυχήματος.

Ο Γιώργος Κανελλόπουλος αγαπά αυτό που τον όρισαν οι δημότες να κάνει δηλαδή να τους εκπροσωπεί στο δημοτικό συμβούλιο και το κάνει με τον καλύτερο τρόπο.

Παρόν σε όλες τις συνεδριάσεις δίνει τον αγώνα του με παρεμβάσεις και προτάσεις που δεν αποσκοπούν σε μια ανούσια αντιπολιτευτική παρουσία  στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά  μια παρουσία που σκοπό έχει να συνεχίζει να βάζει το λιθαράκι του για ένα καλύτερο δήμο ακόμα και από τα έδρανα της αντιπολίτευσης, ένας ακούραστος εργάτης για τον δημότη και για το καλό του δήμου, έχει θα λέγαμε όλα αυτά τα συστατικά ενός άξιου δημοτικού συμβούλου που σέβεται αρχές και αξίες.

 

Last modified on Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 11:01