Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τον Γ. Σταθακη σε περιοδεία σε επιχειρήσεις της Λακωνίας και συζήτηση με τους θεσμικούς φορείς

Την Τετάρτη 30 Μαρτίου, ο βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ Στ. Αραχωβίτης με τον πρώτην Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Οικονομίας Γιώργο Σταθάκη, τον επικεφαλής της Επιτροπής Προγράμματος του κόμματος Νίκο Σκορίνη και κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Λακωνίας επισκέφθηκαν επιχειρήσεις της Σπάρτης και συζήτησαν για τα σοβαρά προβλήματα που έχουν δημιουργήσει η ακρίβεια και η αύξηση των τιμών της ενέργειας.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με φορείς του νομού Λακωνίας στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λακωνίας.

Η εκτόξευση του κόστους παραγωγής στον αγροτικό τομέα, η καθίζηση του τζίρου των καταστημάτων, οι εκρηκτικές αυξήσεις σε ενέργεια και καύσιμα απειλούν την ίδια την επιβίωση πλέον επιχειρήσεων και νοικοκυριών. Η Κυβέρνηση της ΝΔ άφησε ανεξέλεγκτη την κερδοσκοπία στην αγορά της ενέργειας, παρότι γνώριζε για τα υπερ-κέρδη. Η κοινωνία χρειάζεται στήριξη και το αίτημα για πολιτική αλλαγή είναι όλο και πιο επιτακτικό. Η ακρίβεια δεν είναι μονόδρομος.

Μια προοδευτική κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα εφαρμόσει μια διαφορετική πολιτική πριν να είναι αργά. Ζητάμε άμεσα διεύρυνση των δυνατοτήτων χρηματοδότησης, ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους και μείωση του ενεργειακού κόστους.

ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΣΚΟΡΙΝΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑ (4)

ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΣΚΟΡΙΝΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑ (2)

ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΣΚΟΡΙΝΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑ (1)

ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΣΚΟΡΙΝΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑ (3)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.