«Ginny & Georgia» στο Netflix: Η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός, από τη Λακωνία

Μια νέα σειρά του Netflix με τίτλο «Ginny & Georgia» έχει κατακτήσει τις καρδιές των Αμερικανών και όχι μόνο, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία. Ποιος όμως γνωρίζει πως μία εκ των πρωταγωνιστών είναι ελληνικής καταγωγής;

Η ελληνικής καταγωγής Νίκι, από τη Λακωνία
Η σειρά διαδραματίζεται κυρίως στο παρόν, ωστόσο χρησιμοποιεί αναδρομές στο παρελθόν, προκειμένου οι τηλεθεατές να γνωρίσουν καλύτερα την Τζόρτζια και το τραυματικό της παρελθόν. Κατά τη διάρκεια των αναδρομών αυτών, το ρόλο της νεαρής Τζόρτζια υποδύεται η ηθοποιός Νίκι Ρούμελ, ή αλλιώς Νικολέτα Ρουμελιώτη, καθώς είναι ελληνικής καταγωγής και μάλιστα από τη Λακωνία, όπως έχει η ίδια γράψει στο λογαριασμό της στο Instagram.

ROYMELIOTH (7)

Ποια είναι η Nikki Roumel;
Η Νίκι Ρούμελ γεννήθηκε στο Τορόντο του Καναδά στις 8 Μαΐου 2000 και η καταγωγή της είναι μισή από την Ελλάδα και μισή από τη Δανία. Το πλήρες όνομά της είναι Νικολέτα Ρουμελιώτη, το οποίο όμως άλλαξε στην αρχή της καριέρας της.

Πολύ δεμένη με την οικογένειά της
Η Νίκι δεν έχει πει πολλά για τους γονείς της και την οικογενειακή της ζωή. Οι γονείς της είναι ο Ντίνος και η Ταμάρα Σμιτ Ρουμελιώτη, ενώ, σύμφωνα με τον λογαριασμό της στο Instagram, η μεγαλύτερη αδελφή της, η Τάλια, είναι νοσηλεύτρια.

ROYMELIOTH (4)

Η νεαρή ηθοποιός φαίνεται πως είχε πολύ στενή σχέση με τη γιαγιά της, την οποία αποκαλεί yiayia, την Ειρήνη, με καταγωγή από τις Καρυές Λακωνίας, όπως έχει αναφέρει σε ανάρτησή της. Μάλιστα, σε μια μακροσκελή ανάρτησή της τον Σεπτέμβριο του 2019 είχε γράψει «Καληνύχτα Ειρήνη, θα σε βλέπω στα όνειρά μου, θα μου λείπει να σε βλέπω κάθε μέρα», μαζί με μια επιλογή κοινών φωτογραφιών τους.

ROYMELIOTH (5)

Λατρεύει τα ταξίδια
Εάν σκρολάρει κανείς στον λογαριασμό της στο Instagram, η Νίκι φαίνεται πως λατρεύει τα ταξίδια, με μια ιδιαίτερη, φυσικά, προτίμηση και αγάπη στην Ελλάδα.

Πιο πρόσφατα από τις διακοπές της στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Λακωνία, έχει ποστάρει φωτογραφίες από τα μπάνια της στο Οίτυλο (λεπτομέρεια: το τατουάζ κάτω από το στήθος της γράφει «Ride the Κύμα»), τις βόλτες μέσα στα χωράφια με τις υπεραιωνόβιες ελιές στο χωριό της Καρυές Λκαωνίας , αλλά και τις διακοπές της στα ελληνικά νησιά.

ROYMELIOTH (3)

Last modified on Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 08:37

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.