Ψηφιακοί υδρομετρητές (έξυπνα υδρόμετρα) απο την ΔΕΥΑ Σπάρτης

Η αντιδήμαρχος Οικονομικών και Ανάπτυξης του Δήμου Σπάρτης και πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ κ.Γεωργία Δεδηδήμου με την βοήθεια των εργαζομένων του Δήμου Σπάρτης και την συνεργασία του Δ.Σ της ΔΕΥΑΣ προχωρά με σταθερά βήματα την  ανάπτυξη και εξυγίανση των υπηρεσιών της ΔΕΥΑΣ όπου  μετά την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας  έρχονται τα ψηφιακά υδρόμετρα τα οποία θα βάλουν μια τάξη στην διαχείριση του δικτύου ύδρευσης.

Ενημέρωση απο https://deya-spartis.gr/

Υποβλήθηκε από την ΔΕΥΑΣ στις 18/01/2023 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ" του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, πρόταση με τίτλο : " ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΑΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΔΡΟΜΕΤΡΗΤΩΝ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΣΠΑΡΤΗΣ".

Ο προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό των 6.134.366 € και αφορά την αντικατάσταση όλων των υδρομέτρων των πρώην Δήμων (Δ.Ε. Μυστρά, Δ.Ε. Οινούντος, Δ.Ε. Φάριδος, .Δ.Ε. Πελλάνας, Δ.Ε. Καρυών) με ψηφιακούς υδρομετρητές (έξυπνα υδρόμετρα), τα οποία θα εξασφαλίσουν την απόλυτη διαχειριστική επάρκεια στον έλεγχο του δικτύου ύδρευσης.

Εκ της ΔΕΥΑΣ

Last modified on Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2023 20:38

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.