Νατάσα Πατρινού του Ionian channel στις καλύτερες παρουσιάστριες για το Newsbomb.gr

Η τηλεόραση δεν είναι μόνο Αθήνα. Ο πήχης στους περιφερειακούς σταθμούς έχει ανέβει πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια. Και το γεγονός αυτό δεν είναι σε καμία περίπτωση τυχαίο, αφού πέραν του ορθού προγραμματισμού το βάρος της παρουσίασης το «σηκώνουν» προσωπικότητες που μπορούν να ανταπεξέλθουν.

Το newsbomb.gr σας παρουσιάζει τις παρουσιάστριες που έχουν προσδώσει άλλον αέρα στην ελληνική περιφερειακή τηλεόραση. Ποιες είναι οι καθημερινές τους δυσκολίες; Ποια είναι τα στοιχήματα που βάζουν; Και ποιες είναι οι προσδοκίες τους; 

Νατάσα Πατρινού, ΙΟΝΙΑΝ ΤV: Η περιφερειακή τηλεόραση δίνει «φωνή» σε ανθρώπους της διπλανής πόρτας

Η Νατάσα Πατρινού είναι εξαίρετη δημοσιογράφος & παρουσιάστρια. Μπορεί κανείς να την «συναντήσει» τηλεοπτικά στο ΙΟΝΙΑΝ ΤV που εκπέμπει στην Δυτική Ελλάδα. Η ίδια μιλώντας στο newsbomb.gr τονίζει πως σε ένα περιφερειακό κανάλι η επαφή με τον τηλεθεατή είναι άμεση.

Ειδικότερα λέει,

«Τα τελευταία 5 χρόνια, εργάζομαι στο ΙΟΝΙΑΝ ΤV και είμαι περήφανη που βλέπω την συνεχή εξέλιξη του σταθμού. Ταυτίζομαι με το κανάλι και αισθάνομαι πως ανακαλύπτουμε μαζί νέους δρόμους. Πέρα από την καθημερινή δίωρη εκπομπή που παρουσιάζω, συμμετέχω σε διάφορες παραγωγές, είτε ειδησεογραφικού είτε ψυχαγωγικού χαρακτήρα, γεγονός που με βοηθάει να εξελιχθώ σε αυτό που αγαπώ περισσότερο.

Η περιφερειακή τηλεόραση , για μένα, έχει την ίδια δύναμη με τα κανάλια εθνικής εμβέλειας μιας και δίνει «φωνή» σε ανθρώπους της διπλανής πόρτας που όμως ξεχωρίζουν για το έργο τους στην κοινωνία. Άλλωστε, είναι πάντα επιλογή του τηλεθεατή ποια εκπομπή θα παρακολουθήσει, και επομένως πρέπει να σέβεσαι εκείνον που σε επιλέγει. Μην ξεχνάμε πως σε ένα περιφερειακό κανάλι η επαφή με το κοινό είναι άμεση.

Οι τηλεθεατές είναι , αρκετές φορές κομμάτι και της κοινωνικής σου ζωής, οπότε αποτελεί πρόκληση να κρατάς τις ισορροπίες. Η πιο μεγάλη πρόκληση, όμως, είναι να αναζητάς τις ευκαιρίες ακόμη και αν αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να δουλέψεις πιο σκληρά».

patrinoy 2

 

Δείτε εδώ  https://www.newsbomb.gr/media-agb/story/1196233/10-1-paroysiastries-poy-edosan-allon-aera-sta-mesa-tis-perifereias-miloyn-sto-newsbomb-gr?fbclid=IwAR3JE1K8_nw_77zWwpz0kvk1sglYR-wzycyXsllBXZlu_S3oCEUKPFzkxl0

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.