Ινστιτούτο Έρευνας Βυζαντινού Πολιτισμού: Πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στον χώρο του Μυστρά φοιτητές που συμμετέχουν στο αγγλόφωνο μεταπτυχιακό πρόγραμμα CultTech (Cultural Heritage Μaterials and Technologies) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 φοιτητές που συμμετέχουν στο αγγλόφωνο μεταπτυχιακό πρόγραμμα CultTech (Cultural Heritage Μaterials and Technologies) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου  πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στον χώρο του Μυστρά. Στη συνέχεια επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου Έρευνας Βυζαντινού Πολιτισμού στον Μυστρά.  

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές ενημερώθηκαν από τον Διευθυντή του Ινστιτούτου Καθηγητή κ. Νικόλαο Ζαχαριά για το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει το Ινστιτούτο στην ανάδειξη και προβολή του βυζαντινού πολιτισμού. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε διάλεξη και ανταλλαγή απόψεων για την πολιτιστική ανάπτυξη της περιοχής. 

Η εκπαιδευτική επίσκεψη συνεχίστηκε το διήμερο Δευτέρα 28/11 και Τρίτη 29 /11/ 2022 με την επίσκεψη των φοιτητών στο Αρχαιολογικό Μουσείο, το χώρο της Αρχαίας Σπάρτης και την Πινακοθήκη.



Εκ του ΙΝ.Ε.ΒΥ.Π.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.