Δήμος Ευρώτα: : "ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΟΥ 2ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΚΑΛΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΕΥΡΩΤΑ"

Στο Δημαρχείο Ευρώτα στη Σκάλα περιηγήθηκαν σήμερα το πρωί οι μαθητές της τρίτης και τέταρτης τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σκάλας. 

Οι περίπου 30 μαθητές, συνοδευόμενοι από εκπαιδευτικούς του σχολείου τους, ξεναγήθηκαν σε όλες τις υπηρεσίες οι οποίες στεγάζονται στο Δημαρχείο Ευρώτα, ενώ στη συνέχεια «ανάκριναν» τον Δήμαρχο, κ. Δήμο Βέρδο. Ειδικότερα, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, διεξήχθη μια άτυπη «συνέντευξη Τύπου», με τους μαθητές να υποβάλλουν ερωτήσεις προς τον Δήμαρχο, θέλοντας να γνωρίσουν τον τρόπο λειτουργίας του Δήμου, καθώς και το έργο που συντελείται. 

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους μαθητές για τις Υπηρεσίες που παρέχονται προς τους Δημότες, ανέφερε μερικά από τα έργα που έχουν γίνει, αλλά και έργα για τα οποία έχουν γίνει μελέτες και εκκρεμεί η χρηματοδότησή τους, ενώ αναφορικά με τις εγκαταστάσεις του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σκάλας, διαβεβαίωσε ότι πολύ σύντομα – ενδεχομένως και μέχρι τις γιορτές – θα έχουν εγκατασταθεί τα καινούργια όργανα-παιγνίδια στην παιδική χαρά που βρίσκεται δίπλα ακριβώς από το Δημοτικό Σχολείο. Επίσης, ύστερα από αίτημα των μαθητών, δεσμεύθηκε πολύ σύντομα να εγκαταστήσει περισσότερα παγκάκια στον προαύλιο χώρο του 2ου Δημοτικού. 

Στη συνέχεια οι μαθητές δέχθηκαν κεράσματα, χυμούς και διάφορα γλυκίσματα, ενώ ανταλλάχθηκαν ευχές για πρόοδο και καλές γιορτές. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.