Η Δυναμική, αγωνίστρια και τίμια Γεωργία Δεδεδήμου με την Ντία Τζανετέα

Δυναμική αλλά και αγωνίστρια στην ζωή και με θέληση να προσφέρει στον τόπο της η Γεωργία Δεδεδήμου είναι έτοιμη για άλλη μια φορά, να δώσει όλη την ενέργεια και τις γνώσεις που έχει αποκτήσει πλέον από την  αυτοδιοίκηση για τον Δήμο Σπάρτης που αγαπά.

Διατέλεσε αντιδήμαρχος Οικονομικών στον Δήμο Σπάρτης σχεδόν όλη την τετραετία που είχε εκλεγεί , πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου αλλά επίσης για μεγάλο χρονικό διάστημα και πρόεδρος της ΔΕΥΑ Σπάρτης.

Σε ότι της ανάθεσαν προσπάθησε να ανταπεξέλθει και το κατάφερε , γιατί η δύναμη της θέλησης για προσφορά και η αγάπη του κόσμου, της έδινε δύναμη και έτσι συνέχιζε για τον επόμενο στόχο που είχε βάλει.

Στις δημοτικές συνεδριάσεις ήταν παρόν δίνοντας και εκεί την μάχη για την επίλυση σημαντικών θεμάτων που απασχολούσαν την κοινωνία.  

Η Γεωργία Δεδεδήμου ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για το Δήμο Σπάρτης , διότι μπορεί να μην είχε την εμπειρία που είχαν άλλοι εκλεγμένοι στο συμβούλιο, όμως στάθηκε αντάξια των θέσεων που ανέλαβε.

Σε μια πολύ δύσκολη υπηρεσία όπως αυτή της Οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου Σπάρτης, η Γεωργία Δεδεδήμου με βασικό γνώμονα την τιμιότητα που την διακρίνει και στην προσωπική της ζωής … κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του δημάρχου αλλά και των συμπολιτών. Η Οικονομική υπηρεσία είναι ίσως από τις σημαντικότερες και νευραλγικές  θέσεις στο Δήμο Σπάρτης με μεγάλη ευθύνη … εκεί διακυβεύονται πολλά για έναν δήμο.

Η Γεωργία Δεδεδήμου απέδειξε ότι και θέλει και μπορεί!

Η Γεωργία Δεδεδήμου είναι μια Σπαρτίατισσα , αγωνίστρια!

Η Γεωργία Δεδεήμου είναι τίμια και τίμια διεκδικεί και πάλι την ψήφο των δημοτών, αυτή την φορά στο πλευρό της υποψήφιας δημάρχου Σπάρτης Ντίας Τζαντέας.

Αξίζει να εκλεγεί γιατί μπορεί να βοηθήσει και το έχει αποδείξει !

Η Γεωργία Δεδεδήμου έσπασε το κατεστημένο ότι πρέπει να ξέρεις για να ασχοληθείς με τον Δήμο και απέδειξε ότι η αγάπη για τον δήμο και τους συν δημότες σου είναι το καλύτερο συστατικό για να πετύχεις στην αυτοδιοίκηση.

Last modified on Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023 21:47

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.